Linas Gourmetbok
Linas Gourmetbok inspirerar till gourmetmatlagning över öppen eld eller på stormkök. Här finns tips på hur du lagar en hel vildmarksmeny utomhus med en aptitretare till att börja med, som sedan avlöses av en förrätt, en huvudrätt och till sist en läcker dessert. Prova Spork med pocherat ägg, Blinier med syltad rödlök, Grillad pizza och Vildmarksbrûlée. Recepten är enkelt beskrivna med mjölk- eller glutenfria tips. Låt dig inspireras till gourmetmat utomhus!
Linas Gourmetbok ingår i Scoutförlagets serie med praktiska böcker att ta med sig ut i naturen. Här finns ävenkokböckerna Scouternas kokbok för friluftsmatlagning för med stora grupper, Sjöscouternas Kokbok för enkel matlagning till sjöss, samt andra praktiska böcker som Ljusspår, Pyssla paracord, Pyssla utomhus och Leva friluftsliv.
Författare: Lina Rudin
scoutshop@scouterna.se