Fågel, fisk eller baljväxtlasagne: konsten att välja rätt och bli en stjärna i köket

129,00 kr
- +
I lager

Kan man bli en stjärna i köket samtidigt som man tar hänsyn till vår planet och dess framtid? Absolut! Jessie Sommarström, som kammade hem titeln Årets kock 2022, har visat att det går att laga läcker mat som är snällare mot naturen. Medan vi kan välja att minska våra resor och konsumtion, är maten något vi inte kan avstå ifrån. Därför behöver vi förändra vårt sätt att laga och njuta av mat.

I den här kokboken för hela familjen delar Jessie med sig av sina mest smakfulla recept. Hon hjälper er dessutom att välja rätt ingredienser, att ta vara på matrester, vilka råvaror som går att frysa (spoiler: nästan allt) och mycket mer. Lår er inspireras tillsammans och upptäck hur små ändringar kan leda till en balans som gör stor skillnad.

Detaljer:

  • Ålder 9-12 år
  • Antal sidor 122
  • Vikt 496 g
  • Utgiven 2023-10-04

De här böckerna ingår i en kampanj för att sprida kunskap om mer hållbar kost, sponsrat av projektet Scouternas Hållbarhetsverkstad.

Läs mer om Scouternas projekt här 

Läs mer om hur kåren kan arbeta med hållbarhet här 

      

More Information
NamnFågel, fisk eller baljväxtlasagne: konsten att välja rätt och bli en stjärna i köket
Fraktfritt vid beställning över 500kr.
Eko & reko. Scouternas värderingar återspeglas i våra produkter.
0200-870800
scoutshop@scouterna.se

Du kanske också gillar!